onsdag 20. januar 2010

ÅRSMELDING 2009

Styret har i denne perioden hatt følgende sammensetning:
Leder:Linda Nordlien
Nestleder: Anne Hilde Langhelle (ønsket å gå av pga helseproblemer i familien, styret besluttet å beholde henne som ”passiv” nestleder ut året).
Kasserer: Ilona Schouten i vårhalvåret, deretter overtok Gro Bråthen fordi Ilona flyttet til Sverige.

Møtevirksomhet:Det ble holdt et årsmøte der vedtektene ble diskutert og fastsatt, i januar. Deretter ble det avholdt førstehjelpskurs i februar og ordinært møte samt akedag på Gåsbu i mars. I april var det planleggingsmøte i forkant av bruktmarkedet, og en real dugnadsinnsats for å få i land vårens marked. I mai ble det så holdt ordinært medlemsmøte med oppsummering av vårmarkedet, der det kom fram at annonseringa i forkant hadde vært for dårlig. Sommeravslutninga for klubben ble arrangert i Sagatun barnehage i juni, før klubben tok sommerferie. Vi startet opp igjen i august, med egen avtale om fri inngang for alle tvillinger på Lekeland 1 på Hamar. Dette ble godt mottatt av de som ønsket å benytte seg av tilbudet, og vi så også noen nye medlemmer som deltok. I september planla og arrangerte vi nok et bruktmarked, denne gangen med kjempeinnsats på annonseringsfronten, samt med loddsalg – med det resultat at vi satte omsetningsrekord. I oktober ble det ordinære medlemsmøtet avlyst grunnet leders helse, og oppsummering av bruktmarkedet ble sendt ut på e-post. I november hadde klubben leid inn Thomas Cottis, forfatter av boka ”Snakk om sex, elsk mer” og medlem i Løten helselags mannsgruppe som jobber aktivt med kursing av nybakte foreldre, for å holde samlivskveld for oss. Årets siste aktivitet var ment å være nissebowling for de voksne i starten av desember, men denne ble avlyst grunnet manglende interesse. Dette har for øvrig vært en gjenganger – det er tungt å dra i gang aktiviteter i klubben, og de fleste ser ut til å ha bruktmarkedene som hovedgrunn for å være medlem.

Aktiviteter og saker:
Klubben har i skrivende stund ikke oversikt over eksakt antall nye medlemmer, men det er flere som har meldt seg inn enn de som eksplisitt har meldt seg ut av klubben. Ut over bruktmarkedene og de nevnte møtene, har det ikke vært noen medlemsaktivitet i 2009.

Linda Nordlien
19. desember 2009

Ingen kommentarer: