tirsdag 27. januar 2009

Årsmelding 2008

Styret har i denne perioden hatt følgende sammensetning:
Fram til 21.10. satt Bitten Toverud som eneste kontaktperson. Hun hadde vært kasserer i tre år og hadde tenkt å si fra seg vervet på møtet som ble holdt i januar. Men siden nestleder, Nastaran Kohani, av personlige årsaker ikke ønsket å rykke opp til leder, og siden leder for 2007, Ann Kristin Hagen, heller ikke ønsket å fortsette, valgte Bitten å ta ansvaret for å holde klubben ”i live”. Etter møtet 21.10. fikk klubben følgende styre:
Leder: Linda Nordlien
Nestleder: Anne Hilde Langhelle
Kasserer: Ilona Schouten

Møtevirksomhet:
Det ble holdt et ordinært medlemsmøte i januar. Siden klubben hadde problemer med å få noe skikkelig styre, ble det besluttet å legge det meste av møtevirksomheten død og heller fokusere på å få gjennomført bruktmarkedene. Derfor ble det ikke holdt noe nytt møte før 11. mars der vårmarkedet ble planlagt. Før høstens bruktmarked ble det avholdt møte 19. august, og så kom det ekstraordinære møtet 21. oktober der nytt styre kom på plass. Det nye styret avholdt også et styremøte 11. november for å jobbe seg litt sammen, skisserer en halvårsplan for våren 2009 og planlegge juletrefesten i januar 2009.

Aktiviteter og saker:

- Klubben har i løpet av året fått åtte nye medlemmer; to har meldt seg inn på nytt og seks er helt nye. Ved årskiftet var medlemstallet da oppe i 31 medlemmer, så vidt det nye styret har oversikt over.
- Som tidligere nevnt har klubben hatt problemer med driften i 2008, men takket være Bitten har den holdt seg ”i live”. Hun fikk hjelp av Lill-Agnete Huse til å dra i trådene for å få avviklet vårens bruktmarked, men på høsten sto hun alene med hovedansvaret. Det skal dog nevnes at begge bruktmarkedene har kommet vel i havn, og særlig på høstmarkedet var dugnadsviljen og innsatsen blant medlemmene kjempegod.
- Ut over bruktmarkedene og de nevnte møtene, har det ikke vært noen medlemsaktivitet i 2008.
- Banken kom utpå sensommeren med pålegg om å få registrert klubben i Enhetsregisteret fordi Kredittilsynet ikke lenger godtok konti i foreningers navn uten at disse var registrert. Bitten begynte så smått på jobben, og det nye styret tok over. Siden Enhetsregistert trenger en kontaktperson, ble det naturlig at leder tok det meste av jobben. Dette viste seg å være atskillig mer arbeid enn vår kontaktmann i banken først hadde forespeilet, men etter noen runder gjennom permer og gamle papirer, på telefon og internett, kom registreringa i havn rett før jul, og Hamar og omegn tvillingforeldreforening fikk eget organisasjonsnummer som vi heretter plikter å oppgi i ”alle” sammenhenger og ha med på logoen. Arbeidet med registreringa avduket en del ”hull” i den formelle siden av klubbarbeidet, som for eksempel to sett med vedtekter/bestemmelser.
- I tillegg til å ha fått registreringa i Enhetsregisteret i havn, har det nye styret fått opprettet en blogg (http://hamartvillingen.blogspot.com) i stedet for den gamle hjemmesida som ingen lenger var i stand til å holde oppdatert, det har opprettet en egen e-postadresse til klubben (hamartvilling@yahoo.com), og leder har lest inn velkomstmelding på mobilsvar slik at de som ringer uten å få direkte svar lettere kan vite hvem de har ringt til og legge igjen en beskjed. Mobilen står i Bitten sitt navn siden den gamle mobilen til klubben var borte og Bitten måtte kjøpe en ny våren 2008. Det er også blitt trykket gratulasjonspostkort med kort info om klubben, som kasserer har tatt på seg å sende ut til nye flerlingeforeldre i distriktet.


8. januar 2009
Linda Nordlien
leder

Ingen kommentarer: