søndag 4. januar 2009

Juletrefesten ble bra!

Har sendt denne "rapporten" til TFF også, så kanskje kommer denmed i Tvillingnytt...?!?

Lørdag 3. Januar 2009 inviterte vi i Hamar og omegn tvillingforeldreforening alle de 31 medlemmene våre med nærmeste familie til juletrefest på Ottestad klubbhus. Dit kom det 22 barn og 18 voksne, og de hygget seg med kaker, frukt, pølser, saft, brus og kaffe – og ikke minst gleden ved å treffe andre tvillinger med foreldre.

Det begynte med bevertning og sosial omgang. Barna ble raskt husvarme og fartet rundt etter beste evne på to eller fire. Mange av de frammøtte var nyere medlemmer med små tvillinger, og det var kanskje ekstra hyggelig for dem å treffe ”likesinnede”. Men også noen av de med større tvillinger hadde benyttet seg av anledningen til å komme sammen med andre tvillingforeldre og ha det koselig. Som ei mor sa da hun var på veg ut døra med alle fire barna på ulike trøtthetsstadier: ”Det er så koselig å hygge seg med andre som også vet hvor slitsomt det er å komme seg ut, uten at en behøver å påpeke det.” Da den travleste pølsekøa hadde gitt seg, fikk også det relativt nyvalgte styret tid til å hygge seg blant de frammøtte.

Etter hvert ga flere og flere av barna uttrykk for at de begynte å bli slitne, så da var det på tide å gå litt rundt juletreet. Sangene ble valgt litt ut fra ønskekonsertprinsippet siden styret ikke hadde rådd med å lage noe sanghefte, men dette satte ingen merkbar demper på stemningen. Vi kunne både Glade jul, Jeg gikk meg over sjø og land, og Musevisa. Høydepunktet var nok allikevel På låven sitter nissen, og det var ingen tvil om at dette var en sang alle kunne. Vi sang den så høyt at nissen hørte den, og tenk så hadde han med en sekk med godteposer til barna! Etter smilene og lydnivået å dømme, falt innholdet i nisseposene i smak hos samtlige…

Undertegnede håper og tror at dette ble en koselig start på det nye året for alle som tok turen på juletrefest denne lørdagen. Hamar og omegn tvillingforeldreforening benytter anledningen til å takke alle frammøtte for at de kom og var med på å gjøre juletrefesten vellykket! Nå gleder vi oss til å møte dem og alle de andre medlemmene utover i det nye året, med årsmøte, førstehjelpskurs, samlivskurs, akedag, vårt tradisjonelle bruktmarked og mye mer.

- Linda Nordlien (leder)

Ingen kommentarer: