tirsdag 24. mars 2009

Etterlysning av flere aktive medlemmer.



Dette er ei melding til alle som ikke var på planleggingsmøtet 24. mars. Selv om jeg beklageligvis glemte å minne dere om dette på sms slik det har vært gjort med møter tidligere i år, har det vært sendt ut møteinnkalling på e-post pluss at møtet er oppsatt på kjøreplanen for våren som ligger ute på bloggen og ble sendt ut som vedlegg til en e-post tidligere i år.

Som dere kanskje skjønner, var det ikke så altfor mange tilstede på planleggingsmøtet. Noen hadde sagt ifra på forhånd at de var forhindret fra å komme, og i samme slengen oppga de når, hvor mange og også litt hva de kan bidra med i forbindelse med bruktmarkedet. Dette er kjempefint, og nesten nødvendig når en slik stor dugnad skal avvikles. Men fortsatt var det mange som på ingen måte har gitt livstegn fra seg, og dette synes vi er både synd og dumt. Særlig er det få "veteraner" som har vært i kontakt med oss, enten på e-post, ved å ringe eller sende sms. Vi har selvfølgelig forståelse for at noen kan synes de har gjort "nok" før, at noen har glemt møtet osv. Men uansett ville det vært til stor hjelp for oss i styret om dere sa ifra!

Derfor ber vi nå instendig om følgende:

GI LYD NÅ!!!
  • Hvis du er forhindret fra å delta over hodet på bruktmarkedet, si fra - husk at det kreves innsats minst 1/3 av tida fredag-lørdag for å få selge provisjonsfritt.
  • Hvis du kan delta, vær så snill og send en e-post: hamartvilling@yahoo.com, eller eventuelt ring/send sms til mobilen vår: 907 18 784 der du sier noe om når, hvor lenge, om det er fler enn deg (f.eks. ektefelle), og hva du kan/ ønsker å bidra med.
  • Hvis du ikke lenger ønsker å være medlem, vær så snill og si fra - ikke bare sats på at du blir automatisk utmeldt ved at du ikke betaler kontingen din.
Vi trenger sårt noen til som kan møte opp med henger på lageret kl. 16.00 på fredagen, og både fredagen og spesielt lørdagen trenger vi flere folk for å få bruktmarkedet vel i havn uten å ende opp med slitasjeskader og sykemelding hele gjengen... De fleste av oss medlemmer er vel interesserte i å fortsette med bruktmarkedene..?!?

Nå gleder vi oss VELDIG til å høre fra dere!!!

Ellers minner vi alt nå om neste møte som er tirsdag 21. april kl. 19.30 i Sagatun barnehage - der håper styret å få gjort den siste finpussen før bruktmarkedet, pluss at vi åpner for litt god, løs snakk siden det er kommet til en del nye medlemmer - noe som gjør at flere soom har anledning bør møte opp for å bidra med litt av sine erfaringer også.

Referat fra dagens møte og oversikt over hvem som tar hvilke oppgaver, vil komme innen kort tid - men vi avventer et par dager til vi har hørt noe fra fler av dere.

Håper ingen føler seg støtt av denne meldinga - det er bare et litt fortvilet hulk fra et ikke så helt erfarent styre om å få litt hjelp til å være der for nettopp dere medlemmer.

Vennlig hilsen
Linda Nordlien
- leder

Ingen kommentarer: