tirsdag 17. mars 2009

Referat fra styremøte 16.03.09

Hele styret møttes på Alle Tiders for å drøfte noen saker vi sytnes det var greit å få rede på. Det første vi så på, var økonomien til klubben. Vi var litt redde for at vi i løpet av et år bruker mer enn det som kommer inn, og dette er som alle skjønner, i lengden ikke noe lurt selv om vi har bra med penger ”på bok” i dag. Men etter å ha lagt sammen stipulerte inntekter og utgifter basert på tidligere års regnskap, kom vi fram til at vi nok ikke driver noe stort underskuddsforetagende, og det var beroligende for oss som føler litt ansvar iallfall.

Videre tok vi igjen opp dette med rabattordninger for våre medlemmer siden dette ble etterspurt på et møte tidligere i år. Men vi kom fram til at siden ingen av oss har vært veldig involvert i arrangering av bruktmarked tidligere, og siden undertegnede dessuten ikke kan delta på bruktmarkedet på grunn av en obligatorisk studiereise, ville vi utsette noen videre behandling av rabbatordningene til etter bruktmarkedet.

Deretter så vi på resten av vårens kjøreplan. Vi fant fort ut at det å ta opp søvn i tillegg til å planlegge bruktmarked på førstkommende møte (24.3.), var i overkant ambisiøst planlagt. Tema søvn lar vi derfor ligge inntil videre. Siden undertegnede er bortreist også på aprilmøtet, har vi tidligere besluttet å utsette samlivskurset til utpå høsten og heller bruke nok tid på å få bruktmarkedet vel i havn. Voksenkvelden den 4. juni er foreløpig uten tids- og stedsbestemmelse. Vi ønsker oss veldig innspill fra medlemmene om hva de ønsker å gjøre denne kvelden, hvis ikke kommer vi til å gå for bowling slik det er gjort tidligere. Kjøreplan for høsten vil så bli utarbeidet nærmere sommeren, og i forkant av dette håper vi veldig at våre medlemmer kommer i dialog med oss om ønsker og tanker slik at flest mulig føler de får noe igjen for å være medlem hos oss.

Fjerde sak på lista var hva vi burde få orden på i forkant av bruktmarkedsplanleggingsmøtet den 24. mars. Blant annet har vi fått en henvendelse fra et svært trofast medlem som for første gang i år ikke får til å delta i avviklingen av markedet fordi ektefellen jobber hele helga. Vi kom fram til at vi som styre kunne skjønnsbestemme over dette til tross for at det på årsmøtet i utgangspunktet ble vedtatt at kun de medlemmer som deltar på minst 1/3 av bruktmarkedet får selge provisjonsfritt. Vi er dog åpne for å ta debatten dersom det kommer store innvendinger mot vår beslutning. Ellers prøvde vi å tenke gjennom hva som må planlegges i forkant av markedet, med god hjelp fra huskelista i permen. Vi er avhengige av god hjelp på planleggingsmøtet for å få alt trygt i havn, men vi føler at vi som styre er sånn noenlunde forberedt til det møtet nå.

Møtet ble avsluttet med et besøk på lageret for å skaffe en viss oversikt over hva vi har og hva vi må kjøpe inn til bruktmarkedet. Så vidt vi kunne se, er det særlig svarte søppelsekker og bred teip vi trenger.

Det ble også bestemt at undertegnede får trykket opp nye skjemaer til utgiftsføring for ting vi i styret kjøper til klubben, samt at hun skal klargjøre excel-ark til føring av salg på bruktmarkedet.

Ref: Linda

Ingen kommentarer: